dilluns, 8 de desembre del 2014

GRÀCIES PER PARTICIPAR!

2016Benvinguts un any més al bloc dels projectes solidaris que de manera conjunta fem el Club Excursionista Independent de Catalunya (La Floresta - Sant Cugat del Vallès), el Centre Excursionista La Xiruca Foradada (El Pla de Santa Maria) i totes les persones que vulguin apuntar-se a compartir amb nosaltres una experiència solidària.

El projecte solidari que ens plantegem pel 2016 és participar, per tercer any consecutiu, a la caminada solidària que organitza l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, la Barcelona Magic Line.

Després de l'èxit de l'any 2015 (58 caminadors, més de 1000 quilometres caminats entre tots i més de 1100 euros recollits per projectes socials) aquest any ens proposem igualar o superar els resultats obtinguts l'any passat. Si ho aconseguim serà fantàstic i si no també serà fabulós ja que per sobre de les xifres estan les persones i tots vosaltres ho sou i amb majúscules (afegiria que en majúscules, subratllat i en negreta)


Visca el CEI i visca LA XIRUCA FORADADA!Per saber més sobre els recorreguts i com apuntar-te clica a les pestanyes superiors del blocCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada